Szűrés

A(z) adatvédelem kulcsszót tartalmazó cikkek

Új biztonsági és adatvédelmi központ a Google szolgáltatásaihoz

2015. június 2. -

A Google fiókkal rendelkezők mostantól egy helyen gyorsan és egyszerűen nézhetik át biztonsági beállításaikat, meggyőződhetnek adataik védelméről, dönthetnek az általuk megadott adatok felhasználásáról. Emellett az erre acélra létrehozott oldalon adatfelhasználási kérdésekre is választ kaphatnak.

Tovább

Biztonsági problémák a fitneszes okoskarkötőben

2015. március 27. -

A fitness trackerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Számolják a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, illetve figyelik az alvási ciklusokat. Azonban  ezek az eszközök is megőrzik a személyes adatokat a tulajdonosaikról, amelyeket jobb biztonságban tudni. 

Tovább

A virtuális bűnözők ott ütnek idén minket, ahol a legjobban fáj

2015. január 21. -

Ahogy egyre több digitális eszköz vesz körül minket, amelyeken személyes adatainkat és legféltettebb titkainkat tároljuk, úgy nő a privát szféránkat érő támadások száma. 2015 főként erről fog szólni a PandaLabs szerint.
Tovább

A felhasználók harmada nem elég elővigyázatos, mikor saját készülékéről van szó

2015. január 20. -

A B2B International és a Kaspersky Lab közös felmérése szerint az európai válaszadók 33 százaléka szívesen megosztja okostelefonját, tabletjét vagy notebookját családtagjaival, barátaival vagy akár kollégáival. Nem látnak ugyanis kockázatot a készülékük megosztásában, pedig a tárolt adataikat veszélybe kerülhetnek.

Tovább