Szűrés

A(z) ThinkPad kulcsszót tartalmazó cikkek

Lenovo ThinkPad T440s noteszgép Intel Haswell processzorokkal

2013. július 10. -

A Lenovo bemutatta az Intel Haswell processzorokkal felszerelt ThinkPad T440s, 14 hüvelykes üzleti Ultrabook modellt. A ThinkPad T440s a legvékonyabb és legkönnyebb ThinkPad T sorozatú noteszgép a vállalat történetében, súlya mindössze 1,58 kg, vastagsága csak 21 mm.

Kulcsszavak: notebook, Lenovo, ThinkPad
Tovább

Új Windows 8 alapú érintőkijelzős gépek a Lenovo gyártósoráról

2013. január 11. -

A Lenovo bejelentette új fogyasztóknak és üzleti felhasználóknak szánt érintőképernyőre optimalizált, Windows 8 alapú gépeit a 2013-as CES keretében. A kollekcióba tartoznak az ultra-hordozható IdeaPad U sorozat Ultrabookjai, a multimédiás IdeaPad Z sorozat új laptopja, az IdeaCentre all-in-one gépeinek legújabb modelljei, de az A sorozat divatos és a C sorozat megfizethető és helytakarékos legújabb gépei is.

Tovább

Debütált a Lenovo sokoldalú Convertibles termékcsaládja

2012. december 5. -

A Lenovo bejelentette új termékcsaládjának, a Convertibles-nek négy, kifejezetten Windows 8/RT operációs rendszerre tervezett gépének megjelenését. Az IdeaPad Yoga 13 kiváló ötvözetét nyújtja a játékosságnak és a produktivitásnak, a Yoga 11 egy karcsú, kiváló útitárs, az IdeaPad Lynx pedig egy kétmagos Intel Atom processzorral ellátott tablet. A Lenovo üzleti felhasználóknak szánt gépe a ThinkPad Twist, amely egy olyan munkára termett készülék, amely új fordulatot hoz a tradicionális átalakítható tabletek világába.

 

Tovább

20 éves a ThinkPad - Nagyágyúkkal ünnepel a Lenovo

2012. szeptember 24. -

Immár 20 éve töretlen sikernek örvend a Lenovo prémium üzleti termékvonala, a ThinkPad. A húsz éves jubileum alkalmából a gyártó bemutatta a legújabb ThinkPad modelljeit, az X1 Carbon és T430u notebookokat, valamint első Windows 8 alapú táblagépét, a ThinkPad Tablet 2-t.

Tovább