Szűrés

A(z) SSD kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezért jó választás egy külső SSD

2023. szeptember 19. -

Sokan vásárolnak külső meghajtót többek között biztonsági mentésekhez, archiváláshoz, kapacitásbővítéshez vagy éppen a különféle nagyméretű fájlok hordozásához. Korábban elsősorban a HDD meghajtók voltak elterjedtek, ám az SSD technológia térnyerésével és az árak csökkenésével egyre többen döntenek az újabb típus mellett. A jelenség érthető, hiszen a külső SSD-k kisebbek, gyorsabbak, halkabbak és megbízhatóbbak annak köszönhetően, hogy nincsenek bennük mozgó alkatrészek. A Kingston Technology szakemberei összegyűjtötték a hat legnépszerűbb érvet, amelyek miatt a vásárlók a külső meghajtót választják.  

Tovább

A Samsung új meghajtója rendkívüli teljesítményt és kapacitást kínál

2023. szeptember 7. -

A Samsung a memóriatechnológia élvonalbeli vállalataként bejelentette 990 PRO SSD termékcsaládja új, 4 terabájtos (TB) verzióját. A 990 PRO sorozat a nagy teljesítményű PCIe* 4.0 SSD-k sorában foglal helyet, amely a Samsung nyolcadik generációs V-NAND (V8) technológiájával és saját gyártású, továbbfejlesztett vezérlőjével érkezik. 

Kulcsszavak: meghajtó, SSD, Samsung
Tovább

Kingston XS1000: villámgyors, zsebméretű SSD

2023. szeptember 6. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta a kisméretű és hihetetlenül vékony XS1000 külső SSD-t. Az új biztonsági mentési megoldás az XS2000 modellhez csatlakozva bővíti a Kingston külső SSD-inek portfólióját. Mindkét meghajtó rendkívül kompakt és alig nyom 29 grammot, így zsebben is könnyen hordható.

Kulcsszavak: Kingston, SSD, meghajtó
Tovább

Ezért éri meg adatközponti meghajtót használni

2023. augusztus 17. -

A Google nemrég megjelent környezetvédelmi jelentése jól mutatja, hogy a globális klímaváltozás hatására az adatközpontok hűtése egyre jelentősebb erőforrásokat emészt fel, ami súlyos vízfelhasználási problémákhoz vezet. 

Tovább