Szűrés

A(z) OKI kulcsszót tartalmazó cikkek

Újévi újdonságok az OKI-tól

2015. január 23. -

Az OKI Magyarország új készülékek bejelentésével, valamint ígéretes pénzügyi mutatókkal indította a 2015-ös évet. A portfólió új, gyors és környezetbarát működést ígérő fekete-fehér nyomtatókkal, illetve multifunkciós berendezésekkel bővült, amelyek mérettől függetlenül bármely vállalat elvárásainak megfelelnek.

Tovább

Megérkeztek az OKI legújabb, nagy kapacitású multifunkciós készülékei

2014. augusztus 8. -

Már Magyarországon is elérhetők az OKI legújabb, színes A3-as termékcsaládjának tagjai, az ES9455, az ES9465 és az ES9475 multifunkciós készülékek. A sorozat olyan oktatási intézmények, vállalatok és szervezetek számára készült, ahol nap mint nap jelentős mennyiségű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatot végeznek. 

 

Tovább

Androidos nyomtatási alkalmazást mutatott be az OKI

2014. július 4. -

Az OKI olyan mobilalkalmazást fejlesztett ki, amely Androidos rendszerű mobileszközökről is lehetővé teszi a közvetlen nyomtatást. Az applikáció már letölthető.

Tovább

42 százalékos árbevétel-növekedést ért el az OKI Magyarország

2014. június 10. -

Az OKI Magyarország közzétette a társaság 2013-as pénzügyi évi, nem auditált gazdasági eredményeit. Az OKI Europe leányvállalata 42 százalékos árbevétel-növekedést ért el, ami a piaci növekedés kétszeresét is meghaladja. A sikerhez hozzájárult a fehér toneres készülékek bevezetése, valamint a színes nyomtatók és a kellékanyag-eladások növelése.

Tovább