Szűrés

A(z) Kingston kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezért jó választás egy külső SSD

2023. szeptember 19. -

Sokan vásárolnak külső meghajtót többek között biztonsági mentésekhez, archiváláshoz, kapacitásbővítéshez vagy éppen a különféle nagyméretű fájlok hordozásához. Korábban elsősorban a HDD meghajtók voltak elterjedtek, ám az SSD technológia térnyerésével és az árak csökkenésével egyre többen döntenek az újabb típus mellett. A jelenség érthető, hiszen a külső SSD-k kisebbek, gyorsabbak, halkabbak és megbízhatóbbak annak köszönhetően, hogy nincsenek bennük mozgó alkatrészek. A Kingston Technology szakemberei összegyűjtötték a hat legnépszerűbb érvet, amelyek miatt a vásárlók a külső meghajtót választják.  

Tovább

A Kingston IronKey termékcsalád katonai szintű adatbiztonságot nyújtó meghajtóval bővül

2023. szeptember 12. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP a mai napon bemutatta a kategóriájában vezető, hardveres titkosítású Kingston IronKey D500S meghajtót, amely katonai szintű biztonságot nyújt a minősített adatok továbbításához. 

Tovább

Kingston XS1000: villámgyors, zsebméretű SSD

2023. szeptember 6. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta a kisméretű és hihetetlenül vékony XS1000 külső SSD-t. Az új biztonsági mentési megoldás az XS2000 modellhez csatlakozva bővíti a Kingston külső SSD-inek portfólióját. Mindkét meghajtó rendkívül kompakt és alig nyom 29 grammot, így zsebben is könnyen hordható.

Kulcsszavak: Kingston, SSD, meghajtó
Tovább

Nem is gondolná, min múlhat az üzleti siker

2023. augusztus 24. -

Az üzleti élet dinamikus világában a vállalatok és a vállalkozók folyamatosan versenyelőnyre törekednek. A munkába való visszatérés a nyári szabadságok után ideális alkalmat adhat arra, hogy újult erővel állítsuk össze a sikerhez vezető stratégiákat. 

Tovább