Szűrés

A(z) G-Shock kulcsszót tartalmazó cikkek

Limitált szériás karórával tiszteleg a Casio a Rubik kocka előtt

2022. február 6. -

A Casio limitált szériás karórát dobott piacra, hogy így tisztelegjen a Rubik kocka előtt. Az újdonság a japán óragyártó egyik népszerű modelljét, a GA-2100-ast alapul véve született meg. A Casio partnere a Rubik’s Cube cég volt, amely 1980 óta gyártja a híres mágikus kockát a globális piacokra. „A karóra alapját képező G-Shock pedig 1983 óta készül, így tehát két nagymúltú cég együttműködése bontakozik ki a szemünk előtt” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Tovább

Casio karórák segítették a magyarokat a Dhaulagirin

2021. október 14. -

Klein Dávid és Suhajda Szilárd az idei évben a világ hetedik legmagasabb hegyének, a Dhaulagirinek a csúcsmászását tűzték ki célul. A 8167 méter magas hegy Nepál középső, északi részén fekszik a Himalájában. A két magyar hegymászó ezúttal is két darab Casio G-Shock Rangeman típusú karórával vágott neki az expedíciónak. A csúcs meghódítása végül nem sikerült a kíméletlen időjárási körülmények miatt. „Az órák elválaszthatatlan társaink voltak a hajnali ébresztőtől, a nehezen megszerzett métereken át a tábor azonosításáig, elfoglalásáig, megjelöléséig” – jegyezte meg Suhajda Szilárd. 

Kulcsszavak: óra, G-Shock, Casio
Tovább

Sportos órák, amelyeket a strandszezon után is lehet viselni

2021. szeptember 21. -

A Casio hosszú ideje kínál vízálló karórákat hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. Ezek nemcsak a strandszezonban bizonyulhatnak tetszetős kiegészítőnek, ugyanis strapabíró tokjuknak és számtalan hasznos funkciónak köszönhetően akár edzeni is lehet bennük. 

Kulcsszavak: Casio, G-Shock, karóra
Tovább

Az újszerű titánötvözettel készülő G-Shock a fémórák csúcsát képviseli

2021. június 9. -

A GMW-B5000TR karóra személyében megérkezett Casio 5000-es, full fém szériájának legújabb tagja. A klasszikus szögletes lünettával rendelkező újdonságot fémérzékenyek is viselhetik a speciális titán ötvözetnek köszönhetően, amely nem okoz allergiás tüneteket a bőrön az arra hajlamosaknál. „A legújabb Casio G-Shock teljes mértékben a klasszikus design-t felvonultató DW 5000C öröksége előtt tiszteleg, de számos modern és innovatív funkcióval van felvértezve” - hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: karóra, G-Shock, Casio
Tovább