Szűrés

A(z) weboldal kulcsszót tartalmazó cikkek

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. -

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

Tovább

Az érettségit megelőző időszakban 42 ezer GB adatforgalmat tett ingyenessé a Vodafone

2021. június 9. -

Az érettségi közeledtével, idén márciusban és áprilisban duplájára nőtt a mobil adatforgalom azokon az oktatási oldalakon, melyeket a Vodafone Magyarország a távoktatás időszakában tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé a diákok és a pedagógusok számára. A szolgáltató közlése szerint a felsőoktatáshoz kapcsolódó oldalakon ez a növekedés még markánsabb: négyszeres emelkedést tapasztaltak az érettségi időszakhoz közeledve. Tavaly március óta a Vodafone Magyarország több mint 50 weboldalt tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé, melyek kapcsán összesen 42 ezer GB-nyi adatforgalom keletkezett volna.

Tovább

Megújult a Huawei Közösség!

2021. január 19. -

Vadonatúj felülettel és számos funkcióval bővül a Huawei saját közösségi oldala, a Huawei Közösség. Az interaktív weboldal alapkoncepciója nem változik, a vállalat továbbra is egy olyan felületet szeretne biztosítani a felhasználóinak, ahol egy kattintással elérhetik a legújabb termékekről szóló információkat, kaphatnak tippeket és trükköket a termékek használatához, valamint fórumszerűen különböző témákról beszélgethetnek. Az oldalon a jövőben aktivitásokkal és nyereményjátékokkal is készülnek.

Tovább

Megvan az Év Honlapja győztes

2021. január 7. -

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

Tovább