Szűrés

A(z) vírusirtó kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett az ESET NOD32 Antivirus 8 és az ESET Smart Security 8

2014. október 23. -

Az ESET bemutatta biztonsági szoftver termékeinek legújabb otthoni verzióját: megérkezett az ESET NOD32 Antivirus 8 és az ESET Smart Security 8. A legújabb kiadás Botnet elleni védelmet és továbbfejlesztett Exploit blokkoló funkciókat tartalmaz, amelyek a biztonsági rések, az adathalászat és a közösségi hálózatokon terjedő kártevők ellen védenek.

Tovább

Google: nem kellenek biztonsági alkalmazások a mobilokra

2014. július 16. -

Az Android biztonsági főnöke szerint fölösleges védelmi programokat telepíteni az androidos okostelefonokra.

Tovább

Univerzális védelem minden androidos kütyüre

2012. október 8. -

Elérhető az F-Secure Mobile Security legújabb verziója, amely minden Android operációs rendszert futtató eszköz – okostelefonok, tabletek, okos TV-k és set-top-box-ok – számára védelmet nyújt. Az F-Secure közlemúltban kiadott kiber-fenyegetettségi jelentésében kiemelten foglalkozott az Androidot érintő fenyegetések jelentős növekedésével, az F-Secure a trend erősödésére adott válaszul adta ki a mobileszköz-védelmi megoldását.

Tovább

Norton: Biztonságban a Samsung Galaxy felhasználók

2012. március 21. -

A Symantec bejelentette, hogy a Samsung Electronics készülékek ezentúl Norton Mobile Security-t is biztosítani fognak androidos felhasználóknak. A Samsung egy teljes funkcionalitással bíró 90 napos előfizetést biztosít a Samsung Galaxy felhasználók számára a Samsung Apps alkalmazásboltban.

Tovább