Szűrés

A(z) szemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung Gear VR szemüveggel feltárul a virtuális valóság

2014. szeptember 4. -

A Gear VR Innovation Edition szemüveg bemutatásával a Samsung egy újabb mérföldkövet lépett át a hordozható mobileszközök piacán. Az Oculus technológiájának köszönhetően a Samsung Gear VR-rel a felhasználók teljesen átadhatják magukat a filmszerű virtuális valóságnak, a mobil tartalmak fogyasztása pedig szintén egészen újszerű élményt nyújt számukra.

Tovább

A dioptriás lencséket is támogatja a Google Glass

2014. január 29. -

A Google Glass piacra kerülése óta előkerült már a dioptriás lencse terve, amelyet nemrég a vállalat is megerősített. Most azonban nem csak a terv, a megoldás is bemutatkozott. Akik már korábban megvásárolták, ingyen lecserélhetik modelljüket.

Tovább

Nyilvánosságra került a Google Glass tudáslistája

2013. április 16. -

Nem titok többé, hogy mit tud és mire használható a Google hamarosan megjelenő okosszemüvege, a Google Glass. A keresőóriás hivatalos oldalán elérhetővé vált a kütyü specifikációja, sőt egy terméktámogatás lap is megjelent, mely a legfontosabb, a készülék kapcsán felmerülő kérdésekre ad választ.

Tovább

Bámulatos show keretében mutatkozott be a Google Glass

2012. június 28. -

A Google I/O konferencia első napján több újdonságra is fény derült, de talán a Google jövőbemutató, élményeink megosztására kihegyezett szemüvege volt a legérdekesebb, melynek Google+hoz kötődő funkcióit ejtőernyős ugrással és bringás bemutatóval szemléltették a közönségnek. A kütyü prototípusa egyébként 1500 dollárért elérhető az esemény résztvevői számára.

Kulcsszavak: szemüveg, Google
Tovább