Szűrés

A(z) streaming kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiderült, ki hazánk legtöbbet streamelt magyar előadója

2023. augusztus 8. -

Magyar vagy külföldi zenét hallgatnak többet a magyarok? Kik a legnépszerűbb nemzetközi és magyar előadók a digitális streamingplatformokon itthon és külföldön, melyek a leghallgatottabb dalok globálisan és Magyarországon? A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által készített kutatás elsőként ad átfogó képet a magyarországi digitális zenefogyasztás legfontosabb trendjeiről.

Tovább

A Direct Now app saját streamingtartalmai vonzzák leginkább az új nézőket

2023. június 13. -

A streamingszolgáltatások aranykorukat élik, nincs ez másként a Direct One applikációja esetén sem: a Direct Now felhasználóinak száma csak az elmúlt 1 évben közel harmadával nőtt, és saját gyártású műsorai az app legnépszerűbb tartalmai közé tartoznak. 

Tovább

A Vodafone előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése

2023. május 24. -

Az RTL+ a Vodafone TV médiaboxon keresztül is elérhető, így a telekommunikációs szolgáltatók közül elsőként a Vodafone Magyarország előfizetői már nagyképernyőn is megtekinthetik az RTL+ streaming platform mindhárom csomagjának kínálatát. A telekommunikációs szolgáltató ügyfelei a készülék segítségével közvetlenül érik el az RTL+ streaming szolgáltatás csomagok szerinti teljes kínálatát, így akár az exkluzív, kifejezetten a platformra gyártott tartalmakat, valamint számos népszerű RTL-es sorozat és reality legújabb epizódjait, aktuális, vagy akár korábbi évadait is.

Kulcsszavak: Vodafone, RTL+, streaming
Tovább

Prémium próbaverzió a Spotify zenei platformhoz

2023. május 23. -

Rakuten Viber bejelentette partnerkapcsolatát a Spotify globális zenei streaming platformmal. A Viber több százmillió felhasználójának kínál három hónapos ingyenes próbaidőszakot a Spotify Premium előfizetéshez, illetve régiótól függően akár 90%-os kedvezményt a szolgáltatásra.

Tovább