Szűrés

A(z) sebesség kulcsszót tartalmazó cikkek

1000 Mbps sebességű powerline a piacon

2014. október 24. -

Akár 1000 Mbps sebesség átvitelére képes Powerline adaptert dobott piacra a ZyXEL. A PLA5206 használatával zökkenőmentesen működnek a legnagyobb felbontású HD tartalmak, valamint ezzel egyidejűleg az online játékok is problémamentesen futnak.

Tovább

Nagy teljesítményű memóriacsalád – HyperX Savage

2014. augusztus 14. -

A HyperX,  a Kingston Technology Company Inc. divíziója bemutatta a HyperX Savage nagy teljesítményű memóriacsaládot. Az új modulok a HyperX Genesis palettát váltják fel, és felső kategóriás külsővel szolgálják a tapasztalt rajongókat, játékosokat és tartalomkészítőket. 

Tovább

300 Mbps sebességű vezeték nélküli átjárókat mutatott be ZyXEL

2014. július 22. -

A tajvani ZyXEL bemutatta gyors adatátvitelt kínáló VMG1312-B átjárósorozatát. A termékcsalád olyan nagy felbontású, triple-play támogató szolgáltatások számára lehet ideális, mint például a HDTV vagy az interaktív játékok. Az eszközök továbbá a fokozatos, rugalmas és költséghatékony xDSL hálózati infrastruktúra terjedését is elősegítik.

Tovább

Hyundai Genesis – magától lassít, ha trafit „lát”

2014. június 27. -

A Hyudai új modellje képes észlelni a közeli sebességmérő kamerákat, sőt szükség esetén automatikusan mérsékeli is sebességét a büntetés elkerülése érdekében.

Tovább