Szűrés

A(z) realme kulcsszót tartalmazó cikkek

A realme is az 5G mellett tette le a voksát

2021. június 7. -

A feltörekvő globális okostelefon-márka, a realme június 3-án tartott 5G csúcstalálkozóján bejelentette: 3 éven belül 100 millió fiatal fogyasztó számára teszi elérhetővé az 5G-s okostelefonokat. A GSMA-val és a Counterpoint Research kutatóintézettel közösen tartott csúcstalálkozón a realme egy új okostelefont is bemutatott. A mind teljesítményben, mind kamera funkciókban zászlóshajónak szánt GT 5G 2021. június-július folyamán érkezik. A telefon bemutatása mellett számos további vállalati kezdeményezés is útjára indul, amelyek elősegítik az 5G hálózat globális terjedését.

Kulcsszavak: realme, 5G, okostelefon
Tovább

Háttérkép tervező versenyen tízezer dollárt lehet nyerni

2021. május 28. -

A feltörekvő globális okostelefon-márka, a realme egy nemzetközi háttérkép tervező versenyt hirdet, melyre 2021. június 21-ig a világ minden részéről várja felhasználók, designerek és design iskolák hallgatóinak munkáját. 

Kulcsszavak: okostelefon, realme
Tovább

Gyorsulás a végtelenbe

2021. május 15. -

Az 5G okostelefonok térnyerése mellett elkötelezett realme bemutatta a  realme 8 5G modellt, mely új szintre emeli a piacon elérhető 5G-s modellek palettáját. A Dimensity 700-as 5G processzor először jelenik meg ebben az ár szegmensben, így mostantól innen sem hiányzik majd a rendkívüli, 5G-s adatátviteli sebesség. 

Tovább

Megérkeztek a meggyőző teljesítmény és gyorstöltés királyai

2021. április 22. -

A várva várt realme 7 sorozat megérkezett a magyar telefon szolgáltatókhoz is: a világ leggyorsabban fejlődő okostelefon márkájának készülékei így még szélesebb ismertségre és népszerűségre tehetnek szert. A realme telefonjai árkategóriájukban a legmodernebb kamerákkal és a leggyorsabb töltési technológiával rendelkeznek.  

Tovább