Szűrés

A(z) nyomtatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Újdonságokkal jelentkezett a nyomtatás szakértője

2023. február 16. -

Az Epson nemrég bejelentette, hogy 2026-ra teljesen leáll a lézernyomtatók globális értékesítésével és forgalmazásával, most pedig több termékkategóriában is újdonságokkal jelentkezett: a SureColor SC-T nagy formátumú műszaki és poszternyomtatók választéka 24" és 36" méretű modellekkel bővült, továbbá több új, kompakt 24 hüvelykes fotónyomtató is bekerült a márka kínálatába.

Tovább

Virtuális eseményen mutatta be több termékét a Xerox

2020. november 22. -

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

Tovább

Az új LaserJet Sorozat a HP legkisebb üzleti nyomtatóit hozza el

2020. október 9. -

A HP bemutatta legújabb nyomtatási megoldásait és egyedi szolgáltatásait, amelyekkel a távoli munka és a kisebb rendelkezésre álló tér sem jelenthet akadályt a vállalkozások számára. A legújabb HP LaserJet Enterprise 400 nyomtatók remekül illeszkednek a megváltozott irodai környezetbe.

Tovább

Új szint a nyomtatásban

2020. augusztus 4. -

A Xerox bejelentette az Adaptive CMYK+ készlet érkezését a Xerox Versant 180 nyomdagéphez. A nyomdaipar első adaptív technológiai csomagja hét különleges színt ad a tonerkészlethez: az arany, az ezüst, a fehér és az átlátszó mellett a fluoreszkáló sárga, magenta és cián segítségével egymillió színárnyalatra lesz képes a Xerox 11 színes, Beyond CMYK eszközzé bővített nyomdagépe.

Tovább