Szűrés

A(z) mini kulcsszót tartalmazó cikkek

LG PW700 Bluetooth MiniBeam projektor – hordozható minimozi

2014. augusztus 27. -

Az LG a következő hónapban hozza kereskedelmi forgalomba sokoldalú Bluetooth MiniBeam projektorát, a PW700 modellt Európában. A rendkívül könnyen hordozható mini projektorhoz Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezeték nélkül is csatlakoztathatók más eszközök, így többek között képes például kiváló minőségű hangot továbbítani a kompatibilis audiorendszerekre, például fejhallgatóra és házimozirendszerekre.

Tovább

Felsőkategóriás ZTE trió érkezett – Nubia Z7, Z7 Max és Z7 mini

2014. július 9. -

A kínai gyártó három felsőkategóriás készülékkel bővítette Nubia sorozatát, melyeket anyaországában mutatott be. A trió legerősebb tagja az LG G3 kihívójának tekinthető Nubia Z7 lett, a szintén 5,5 colos Z7 Max és az alig kisebb Z7 mini a szűkebb pénztárcájú vásárlók számára lehet érdekes, akiket amúgy hidegen hagy a QHD kijelző.

Tovább

LG G3 Beat – a nagyobb minik előfutára?

2014. június 30. -

Napvilágra került néhány jó minőségű élőfotó az LG G3 új, Beat kiadásáról, mely tudását tekintve a középkategóriát képviseli, mérete alapján viszont egyelőre kiesik a minik csoportjából.

Tovább

Oppo R6007 – a Find 7 kompakt kiadása

2014. június 2. -

Az Oppo frissen bemutatott mobilja egyértelműen a Find 7 phablet kistesója, bár neve abszolút nem utal erre. Az R6007 jelzésű újdonság egyébként nem kecsegtet túl sok izgalommal, ugyanis felszereltsége többnyire egy kaptafára épül a konkurens gyártók „mini” kiadásaival.

Tovább