Szűrés

A(z) médialejátszó kulcsszót tartalmazó cikkek

USB médialejátszóval rendelkező LED monitorok a Sharp kínálatában

2014. október 16. -

A Sharp bejelentette, hogy az új PN-Y sorozatú, beépített USB média lejátszóval rendelkező oldalvilágítású LED monitorjait, melyek már egész Európában megvásárolhatók. A megjelenítők képesek az "automatikus lejátszás" listájukba rendezett videókat és képeket lejátszani hálózathoz való csatlakoztatás nélkül.

Tovább

USB videólejátszós LCD monitorok a Sharp műhelyéből

2014. július 14. -

A Sharp innovatív, kereskedelmi célra tervezett megjelenítőket mutat be az InfoComm vásáron, köztük a PN-Y sorozatot, amit ősztől fognak forgalmazni Európában. A négy méretben, akár 55"-ös képátlóval is elérhető, beépített USB videólejátszóval rendelkező PN-Y monitorok egyaránt ideálisak nyilvános helyekre és kereskedelmi környezetekbe is.

 

Tovább

Windows 8-ra is elérhető a VLC

2014. március 14. -

A VideoLAN csapata több mint egy évvel a Kickstarter kampány elindulása után kiadta a VLC Windows 8 és 8.1-re optimalizált változatát, amely már elérhető a Windows Store-ban.

Tovább

Sony HMZ-T3W – játékosoknak és filmrajongóknnak

2013. szeptember 3. -

A Sony új személyi 3D lejátszója utazás közben is mozit varázsol a néző elé. A játékosok és a filmrajongók vezetékek nélkül, HD minőségben élvezhetik kedvenc tartalmukat a HMZ-T3W készülékkel.

Kulcsszavak: Sony, médialejátszó, 3D
Tovább