Szűrés

A(z) hardver kulcsszót tartalmazó cikkek

Szegély nélküli fotónyomtatást és nagyobb sebességet kínálnak az Epson új külső tintatartályos nyomtatói

2016. október 7. -

Az Epson bejelentette a külső tintatartályos nyomtatócsaládjának legfrissebb tagjait, az L382, L386 és L486 készülékeket, amelyek gyorsabb nyomtatási sebességet és szegély nélküli fotónyomtatást biztosítanak. Az új tulajdonságokkal rendelkező, kedvező árú eszközök megoldást kínálnak a felhasználók számára nagy mennyiségű nyomtatatás esetén is.

Tovább

A Xerox olyan nyomtatókat alkotott, amiket bárki képes kezelni

2016. szeptember 14. -

Megszakadt online kapcsolat, lassú nyomtatási sebesség, gyenge nyomatminőség és még számtalan más váratlan esemény zavarhatja, illetve akaszthatja meg órákra a napi munkát az irodában amiatt, hogy a dolgozók nem tudják azonnal orvosolni a fellépő gondot és kénytelenek szakértőt hívni. 

Tovább

Mentsd el a világot 3D-ben!

2016. szeptember 5. -

Lassan eljön az ideje, hogy 3D szelfikkel örökítsük meg a családot, sőt, hogy a karácsonyfa hátsó oldalát is feldíszítsük az emlékbe készülő 3D szkennelt modellek miatt.

Tovább

A Samsung bemutatta a világ legnagyobb, közel 16 TB-os SSD-jét

2016. március 3. -

A fejlett memóriatechnológia terén piacvezető Samsung Electronics bejelentette, hogy megkezdte az iparág legnagyobb félvezető alapú meghajtójának (solid state drive, SSD), a 15,36 terabájtos (TB) PM1633a modelljének piaci bevezetését.

Tovább