Szűrés

A(z) hangprojektor kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bemutatja a HT-A3000 soundbart

2022. szeptember 7. -

A Sony bejelentette a HT-A3000 soundbart, amely a vásárlók széles köre által elismert 360 Spatial Sound funkcióval repíti el a felhasználót kedvenc filmjei és zenéi világába. A Sony Europe egyúttal megerősítette, mikortól kapható a várva várt HT-A5000 soundbar is.

Tovább

Éld át a mozihatású hangzást

2022. január 28. -

A Sony bejelentette HT-S400 2.1 csatornás hangprojektorának megjelenését, amellyel bárki könnyedén igazi moziélményt varázsolhat nappalijába. Legyen szó kedvenc sorozatunkról, a legújabb filmekről vagy zenékről, a HT-S400 kiemelkedő hangzásélményt nyújt, az S-Force PRO Front Surround technológiának, a kristálytiszta beszédhang funkcióknak és a 330W kimenő összteljesítményének köszönhetően.

Kulcsszavak: Sony, hangprojektor
Tovább

Kivételes audio-élményt hoz az otthonokba az LG új hangprojektora

2021. december 22. -

Új, változatos modellekből álló audio-termékcsaládot mutat be az LG Electronics (LG) a 2022-es CES kiállításon. Az új eszközök kiemelkedő teljesítménnyel, egyedi és stílusos dizájnnal, valamint izgalmas, új hangzásélményt kínáló technikával érkeznek az otthoni filmnézést, zenehallgatást és játékot kedvelőknek.  

Tovább

Tovább bővíti termékportfólióját a Hisense

2021. október 26. -

A HS312 névre hallgató modell hat hangszóróval és egy különálló aktív mélynyomóval rendelkezik, támogatja a Dolby Atmos hangtechnológiát, továbbá 300 wattos összteljesítménnyel biztosítja a különleges, egész teret betöltő hangélményt.

Tovább