Szűrés

A(z) fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

A Clips és a Dots család számos tagja biztosít aktív zajszűrést

2023. október 28. -

A LAMAX nyolc új teljesen vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, amelyek közt található aktív zajszűrést támogató modell, félig a fülkagylóba helyezhető, és teljesen a fülkagylóba simuló eszköz is.

Kulcsszavak: LAMAX, fülhallgató
Tovább

Magyar zenészt választott a SONY a legújabb kampányához

2023. október 27. -

A SONY már több mint 70 éve áll azon elköteleződése mellett, miszerint audio termékeivel egy olyan hidat épít a zene alkotói és fogyasztói között, ami garantálja az autentikus zenei élményt. Ennek érdekében jött létre a „For The Music” platform, amely célja a művészeti fejlesztés, a kreatív törekvések támogatása, beleértve a különleges tartalmakat, aktivitásokat, élményeket – mindezt a zenerajongókért.

Tovább

A Sony bemutatja az új INZONE Buds gaming fülhallgatót

2023. október 13. -

A Sony bejelentette az INZONE Budst – az új, truly wireless gaming fülhallgatókat, amelyeket a Sony híres hangtechnológiájával fejlesztve a győzelemre tervezték. Az INZONE Buds a személyre szabott hangzásnak, a páratlanul hosszú, 12 órás akkumulátor-üzemidőnek és az alacsony késleltetésnek köszönhetően a PC-s és konzolos játékosok számára egyaránt magával ragadó játékélményt nyújt.

Tovább

A Samsung Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE még több felhasználónak nyújt kiemelkedő funkciókat

2023. október 4. -

A Samsung az új, Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Buds FE készülékekkel bővíti a Samsung Galaxy ökoszisztéma FE sorozatát. Az ikonikus és tartós kialakításukról, élvonalbeli kamerafunkcióikról és hangminőségükről, erős teljesítményükről ismert készülékek az FE széria történetének legnagyszerűbb felhasználói élményét hozzák el. Az új FE eszközök kiváló lehetőséget teremtenek mindazoknak, akik közelebbről is megismerkednének a Galaxy-család csúcskészülékeivel.

Tovább