Szűrés

A(z) adatkeret kulcsszót tartalmazó cikkek

Számos weboldal elérését biztosítja díjmentesen a Vodafone

2020. november 16. -

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel, melyek hozzájárulnak a lakosság és a vállalkozások tájékozódásához, ezáltal az egészségügyi védekezéshez és a gazdaság működésben tartásához. A kezdeményezés keretében számos oktatási és álláskereső portál, illetve a helyi iparkamarák honlapjai is adatforgalom nélkül látogathatóak.

Tovább

Plusz 15 GB igényelhető adatkerettel segít a Vodafone

2020. március 21. -

A Vodafone Magyarország kedvezményekkel szeretné segíteni a vállalkozásokat, hogy enyhítse a koronavírus következtében őket érő nehézségeket. A szolgáltató vállalati ügyfelei 3 hónapon át összesen 15GB díjmentes kiegészítő adatot igényelhetnek, illetve most hűségszerződés nélkül – akár 1 hónap időtartamra is – válthatnak magasabb adatopcióra kedvezményes áron. Emellett az otthoni munkavégzés hatására megnövekedett adatforgalom miatt, lehetőségük van a sávszélesség soron kívüli bővítésére a meglevő bérelt vonali szolgáltatások esetében. 

Tovább

Ingyenes oktatási és szórakoztató tartalmak a Vodafone-tól

2020. március 16. -

A digitális oktatást biztosító adathasználat nélküli elérések mellett a következő három hónapra az előfizetőknek biztosított extra 15GB adatkeretet és április 30-ig mindenki számára elérhető prémium TV csatornákat nyújt a szolgáltató.

Tovább