Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

Élj sokszínűen! Indul az idei Xiaomi Fan Festival

2023. április 3. -

A Xiaomi Fan Festival a vállalat 2010. április 6-ai alapítását ünnepli. A Xiaomi 13 éve van jelen – ez az évforduló egy különleges esemény mind a márka, mind pedig a világ különböző pontjain élő rajongókból álló közösség számára. A Xiaomi minden évben exkluzív kedvezményekkel és promóciókkal örvendezteti meg a rajongókat a Xiaomi Fan Festival alkalmából.  

Tovább

Új funkciókkal és fejlesztésekkel érkezik a Redmi Note 12 sorozat

2023. március 29. -

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

Tovább

Magával ragadó kijelzővel érkezik a Redmi 12C

2023. március 8. -

A Xiaomi ma bejelentette legújabb belépő szintű okostelefonját, a Redmi 12C-t, amely kategóriájában az egyik legerősebb teljesítményt kínálja mindössze 59.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

Kulcsszavak: Xiaomi, okostelefon
Tovább

A Xiaomi erősíti a fenntartható, tudatos életmódot

2023. március 1. -

A Xiaomi, a fogyasztói elektronikai termékek és okoseszközök globális, vezető gyártója bejelentette, hogy legújabb csúcskészülékén LCA karbonlábnyom-elemzést végzett, amelyben egy független, szén-dioxid-adatelemzéssel és tanúsítással foglalkozó szervezet volt a partnere. Az együttműködés eredményeként elkészült egy átfogó eljárás és módszertani modell az okostelefonok karbonlábnyomának felmérésére.

Kulcsszavak: okostelefon, Xiaomi
Tovább