Szűrés

A(z) Xbox kulcsszót tartalmazó cikkek

Ajándék jár a Samsung legújabb készülékei mellé

2020. október 19. -

A Samsung legújabb csúcskészülékeit és a MOGA kontrollert megvásárlók 3 hónapig ingyenesen játszhatnak a Xbox kínálatában elérhető több mint 100 játékkal. A szolgáltatás a résztvevő eszközökre letöltött Members alkalmazásban aktiválható, a Game Pass Ultimate-en keresztül pedig felhő alapú játék és különleges kedvezmények is elérhetők. 

Tovább

Már elérhető a Razer Kishi univerzális mobil játékvezérlő Android (Xbox) változata

2020. augusztus 5. -

A Razer bejelentette, hogy már elérhető az Android (Xbox) rendszerhez szánt Razer Kishi univerzális mobil játékvezérlő - egy új kiegészítő, amely lehetővé teszi több mint 100 Xbox-kedvenc az Xbox Game Pass Ultimate segítségével, közvetlenül a felhőből történő, zökkenőmentes futtatását a legtöbb, USB-C csatlakozóval rendelkező okostelefonon.

Tovább

Samsung és Xbox: A verhetetlen páros Európába érkezik

2018. augusztus 27. -

A Samsung és az Xbox elhozza Európába a legjobb 4K játékélményt. Az Xbox One X konzolból és Samsung QLED televízióból álló csomag a sikeres USA-beli bemutatkozó után már a kontinensünkön is elérhető.

Tovább

Az Xbox One X minden idők legkelendőbb Xbox előrendelése lett

2017. augusztus 28. -

Vasárnap este Németországban bemutatták az Xbox One X Project Scorpio Edition-t, egy különleges kiadású konzolt a legnagyobb rajongó számára. 

Tovább