Szűrés

A(z) Telenor kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb kedvezmények a Hipereseknek

2021. október 15. -

A Telenornál a Hiper tarifák előfizetői eddig is igénybe vehettek kifejezetten az előfizetésükhöz kapcsolódó extra szolgáltatásokat, kedvezményeket, ezek köre pedig most tovább bővül. Készülékvásárlás esetén 30 napon belüli elállási lehetőséget és cseregaranciát, illetve okoskiegészítőre járó állandó kedvezményt vehetnek igénybe, és az ügyfélszolgálat kényelmi lehetőségei is bővültek számukra.

Kulcsszavak: Telenor
Tovább

Többet használjuk és többször is tesszük tönkre az okoseszközeinket

2021. szeptember 27. -

A KSH és a Telenor Magyarország adatai alapján is jelentősen nőtt az okoseszközök használatával töltött óráink száma az elmúlt két évben. A mobilok szerepének felértékelődésének és a tudatosabb tervezésnek is köszönhető, hogy egyre többen kötnek a mobilszolgáltatójuknál biztosítást az ott vásárolt telefonjaikra és kiegészítőikre. A változó ügyféligények kiszolgálására a Telenornál elérhető készülékbiztosítás mostantól használt – akár máshol vásárolt – telefonokra, valamint IMEI- vagy sorozatszámmal rendelkező egyéb készülékekre, például táblagépekre, okosórákra is elérhető lesz, lakossági és üzleti ügyfelek részére egyaránt.

Tovább

A Telenornál már előrendelhető az iPhone 13

2021. szeptember 18. -

A Telenor Magyarországnál is elérhető lesz az eddigi legjobb iPhone-széria: az innovatív és elegáns iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 és iPhone 13 mini.

Kulcsszavak: Telenor, iPhone, iPhone 13
Tovább

Sokat ér egy régi mobil a Telenornál

2021. szeptember 3. -

Most érdemes előkeresni a fiókok mélyén lapuló régi mobilokat, hiszen a Telenor legújabb akciójában ezek a készülékek 20 ezer forint kedvezményt érhetnek, ráadásul környezetvédelmi szempontból is jó helyre kerülnek a már nem használt telefonok.

Kulcsszavak: telefon, Telenor
Tovább