Szűrés

A(z) Symbian kulcsszót tartalmazó cikkek

Vásárlás mobilon: csaknem egymilliárdot költöttünk tavaly

2013. február 6. -

Robbanásszerű növekedésnek indult a mobileszközökön keresztüli vásárlás Magyarországon. A Vaterát is üzemeltető Allegroup.hu oldalain tavaly csaknem elérte a 29 milliót az ilyen eszközökről érkező látogatószám, amely ötszörös növekedés 2011-hez képest, miközben az átmenő forgalom mobilon 200 millió forintról csaknem egymilliárd forintra emelkedett tavaly.

Tovább

Drasztikus mértékben nő az Android fenyegetettsége

2012. november 27. -

A harmadik negyedévben összesen 51 447 egyedi androidos kártevőt regisztráltak, ami rendkívülinek számít. A sebezhetetlenségéről híres iOS mobil rendszer sem maradt érintetlen: a Fidall applikáció a készülék kontakt-listáját lopja el és kéretlen üzeneteket küld az így kinyert címekre. Szintén említésre méltó, hogy a Nokia ugyan egyáltalán nem foglalkozik tovább a már csak „karbantartási módban” lévő Symbiannal, a rendszeren futó kártevők még messze vannak a kihalástól: 2012 harmadik negyedévében 21 új, a platformot érintő víruscsaládot regisztráltak.

Tovább

Támogatás nélkül maradt a Symbian platform

2012. október 18. -

A javított Nokia Belle Feature Pack 2 megjelenése után kiderült, hogy nem várható több frissítés a Symbain-alapú mobilokra, azok támogatása véget ért.

Tovább

Viber - Bada, Symbian és Series 40 platformon is

2012. szeptember 12. -

A Viber tegnapi közleménye szerint az ingyenes VoIP hívások és chat lebonyolítására alkalmas szoftver megjelent Bada, Symbian és Series 40 platformra, a Nokia Lumia tulajdonsok számára pedig az eddigi szolgáltatásokon kívül elérhető lesz a HD hanghívás és a csoportos csevegés funkció.

Tovább