Szűrés

A(z) Sony kulcsszót tartalmazó cikkek

Bulizz hajnalig a Sony új hangszórójával!

2024. január 23. -

A Sony bejelentette az új SRS-XV500 hangszórót, amely segít abban, hogy bárhol, bármeddig hangosabban szóljon a buli. Ez a hangszóró erőteljes hangzást, beépített világítást és hosszú élettartamú akkumulátort kínál – akár karaoke-mikrofon csatlakoztatása is lehetséges, és végig lehet énekelni az éjszakát. Az SRS-XV500-zal minden rendelkezésre áll, hogy a barátokkal és a családdal is felhőtlen legyen a szórakozás.

Kulcsszavak: Sony, hangszóró
Tovább

Metaverse technológiák és hardverek 3D-s tartalomkészítők számára

2024. január 9. -

A Sony Corporation bejelenti, hogy egy immerzív térbeli tartalomkészítő rendszer fejlesztésén dolgozik. A kapcsolódó, fejre szerelhető XR kijelző kiváló minőségű 4K OLED Microdisplayt és videó átlátás funkciót kínál, valamint egy pár vezérlőt, amelyet a 3D objektumokkal való intuitív és pontos interakcióra optimalizáltak. 

Tovább

Dinamikus pillanatok megörökítése nagy mozgékonysággal és kiváló képminőséggel

2023. november 9. -

A Sony örömmel jelenti be a világ legkönnyebb 300 mm-es teleobjektívjét, a G Master FE 300mm F2.8 GM OSS-t. Ez a 35 mm-es, teljes képkockás α (Alpha) E-bajonettes objektív F2.8 maximális rekeszértékkel rendelkezik.

Tovább

A Sony bemutatja az Alpha 9 III kamerát

2023. november 9. -

A Sony bemutatta az úttörő új Alpha 9 III (α9 III) kamerát, amely a világ első full-frame globális záras képérzékelőjével van felszerelve.

Tovább