Szűrés

A(z) PlayStation kulcsszót tartalmazó cikkek

56 játékos érkezik a 2015-ös Nismo PlayStation GT Academy Race Camp táborába

2015. október 9. -

Abu-Dhabiban, a Formula 1-es Yas Marina pályán október 5-én kezdődött a NISMO PlayStation GT Academy európai Race Camp tábora. Az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dhabiban 11 európai ország 56 Gran Turismo-játékosa jön össze az intenzív, egyhetes versenyzői „kiképzőtábor” égisze alatt. 

Tovább

20 éves a Sony PlayStation

2015. szeptember 14. -

20 évvel ezelőtt jelent meg a játékok piacán az első Sony PlayStation konzol. Bár Japánban 1994 december 3-án debütált, az Észak-Amerikai kontinensen csak következő év szeptemberében jelentek meg az első PlayStation játékok.

Tovább

A Samsung okostévéin is lehet majd PlayStation játékokkal játszani

2014. december 29. -

A jövő évtől a Samsung egyes okostévéin elérhető lesz a PlayStation Now szolgáltatás, először az Egyesült Államokban és Kanadában. Ez tehát azt jelenti,hogy nem kell külön konzolt beszerezniük azoknak, akik rendelkeznek az adott Samsung készülékekkel.

Tovább

Stratégiát vált a Sony – kevesebb Xperia mobil érkezik

2014. november 26. -

A Sony változtatásokra szánta el magát a profit növelése érdekében, aminek eredményeképp kevesebb televíziót és Xperia okostelefont fog piacra dobni a jövőben. A japán vállalat a mobil- és TV részlegein megspórolt forrásokat a kameraszenzorok gyártására és a PlayStation termékvonal fejlesztésére fordítja.

Tovább