Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Jön a még hatékonyabb ESPRIMO asztali PC-k új sorozata

2023. április 12. -

A Fujitsu bejelentette jól bővíthető, rugalmas ESPRIMO asztali modelljei továbbfejlesztését. A nagyobb műszaki teljesítményt és alacsonyabb TCO-t kínáló, új PC-sorozat a körkörös szemlélet magasabb szintjét képviseli. Az ESPRIMO termékcsalád Intel és AMD CPU lapkakészletekkel dolgozó, új tagjai jóval kevesebb energiát és nyersanyagot használnak, miközben élettartamuk hosszabb és újrahasznosíthatóságuk jobb a korábbi modellekénél.

Tovább

Itt a Dell legújabb üzleti portfóliója

2023. április 4. -

Ideje belátni, hogy a különböző munkatípusok világában élünk. Legyen szó hibrid, távoli, rugalmas vagy irodai munkáról, a munkavégzés módja és helyszíne ma már mindenki esetében más és más. Egy dolog azonban alapvetően állandó: a technológia. Ez a közös nevező az együttműködés és a hatékonyság mögött, amely a rugalmasság és szabadság új lehetőségeit kínálja.

Tovább

A kezdő játékosokra is gondol a Lenovo

2023. március 24. -

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

Tovább

Mikor érdemes asztali PC-t vagy All-in-One PC-t vásárolni?

2021. december 22. -

Amikor számítógépet keresel magadnak akár munkára, akár szórakozásra, mindenképp nézz szét az asztali PC-k és kiváló alternatívái, az All-in-One PC-k kínálatában is. 

 

Tovább