Szűrés

A(z) Micromax kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkoztak az első Android One mobilok

2014. szeptember 17. -

A Google a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet a kedvező árú és folyamatosan frissülő készülékek megjelenését szorgalmazó Android One projekt első fecskéiről. Az új mobilok Indiában mutatkoztak be és a helyi gyártók futószalagjairól érkeztek, ami nem véletlen.

Tovább

Szeptember 15-én debütálnak az első Android One mobilok?

2014. szeptember 2. -

A Google nemrég kiküldött meghívója szerint "izgalmas bejelentésre" számíthatunk Indiában a hónap közepén. Szinte egyértelmű, hogy az elérhető árú, de színvonalas felhasználói élményt kínáló mobilok megjelenését célzó Android One program első gyümölcsei mutatkoznak be az eseményen, méghozzá a helyi gyártóik közreműködésével.

Tovább

Micromax Canvas Gold A300 – bejelentés előtt a piacon

2014. június 18. -

Bár hivatalosan még be sem mutatkozott, egy online áruházban elérhetővé vált a Micromax 5,5 colos Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral felvértezett óriásmobilja, a Canvas Gold A300. A rózsaarany, fehér és fekete árnyalatokban pompázó készülékért cirka 90 ezer forintot kell kicsengetni.

Tovább

Windows Phone 8.1 alapú mobilok nevetséges áron a Micromaxtól

2014. június 17. -

Az indiai gyártó lerántotta a leplet Windows Phone 8.1 rendszerű Canvas Win mobiljairól, melyek annyira ütős ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek, hogy még az oly népszerű Nokia Lumia 520 is elbújhat mellettük.

Tovább