Szűrés

A(z) MMS kulcsszót tartalmazó cikkek

Vodafone: egyre többen köszöntenek online

2017. december 27. -

Lassan véget ér 2017 és a karácsonyi időszakban az is kiderült, hogy a legnépszerűbb eszköz szeretteink köszöntésére immár nem a telefonhívás, vagy az sms, hanem a (mobil) internet. Sokan köszöntenek MMS-sel is – a fényképes üzenet épp idén ünnepli 20. születésnapját.

Tovább

SMS helyett többet ér egy ajándék vagy egy romantikus vacsora

2017. február 13. -

A Vodafone ügyfelei között végzett felmérés tanúsága szerint a 20-40 évesek közel fele ünnepli meg a Valentin napot, de a megkérdezettek egyáltalán nem tartják jó ötletnek, ha a köszöntés telefonon érkezik.

Tovább

Lényegesen több mms, kicsit kevesebb, de hosszabb beszélgetések Szilveszterkor

2016. január 4. -

A hír a Vodafone-tól érkezett, miszerint az ünnepi időszakban (december 24-25-26-án, illetve december 31-én és január 1-én) összességében a Vodafone ügyfelei 13,2 millió SMS-t és 165 ezer MMS-t küldtek, és az előző évihez nagyon hasonlóan 17,8 millió hívást indítottak.

Kulcsszavak: Vodafone, SMS, MMS
Tovább

A mobilinternetre tolódik át a karácsonyi forgalom

2014. december 31. -

A mobilszolgáltatók statisztikájái szerint a karácsonyi jókívánságokat, a korábbi évekhez hasonlóan inkább az online és a közösségi média felületein küldik az emberek. Visszafogottabban csökkent az SMS-ek száma, viszont ugrásszerűen nőtt az adatforgalom a három nap alatt. Szilveszterkor vajon hasonló tendencia lesz megfigyelhető?

Tovább