Szűrés

A(z) IFA 2014 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Toshiba bemutatta UHD TV-jének prototípusát

2014. szeptember 8. -

A Toshiba már a 2015. évi megjelenés előtt, az IFA 2014 kiállításon, Berlinben mutatta be az új, U sorozatú Ultra HD felbontású tévékészülékeinek prototípusát.

Kulcsszavak: Toshiba, IFA 2014, TV, UHD
Tovább

A Samsung bemutatta legújabb ívelt termékeit

2014. szeptember 6. -

A Samsung lenyűgöző ívelt képernyős TV-k és audio készülékek széles választékával robbant be az IFA 2014-re. A vállalat 17 ívelt UHD és Full HD LED TV-vel állt elő, melyek 48 hüvelyktől 105 hüvelykig terjedő méretben érhetőek el. A forradalmian új 105 hüvelykes hajlítható UHD TV és az ívelt hangfalak bemutatásával a Samsung tovább erősíti az ívelt megoldások terén elért piaci pozícióját.

Tovább

Ujjlenyomat-olvasóval, fémes ruhában érkezett a Huawei Ascend Mate7

2014. szeptember 5. -

A kínai gyártó új óriásmobiljával (vagy inkább táblagépével) bebizonyította, hogy minden eszköze megvan ahhoz, hogy az Apple, a HTC és a Samsung csúcsmodelljeinek állítson kihívót. Ennek jegyében az Ascend Mate7-et ujjlenyomat olvasóval vértezte fel, amit a készülék hátlapi kamerája alá épített.

Tovább

Okosórával és karkötővel rukkolt elő a Sony

2014. szeptember 5. -

A Sony az IFA szakkiállításra hordható okoseszközökkel is készült. Lerántották a leplet harmadik generációs okos karórájukról, a SmartWatch 3-ról, és bemutatkozott a SmartBand Talk is.

Tovább