Szűrés

A(z) Honor kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan töltsük megfelelően okostelefonunkat?

2021. március 22. -

A jelenleg elérhető Honor okostelefonok minimum 3750 mAh-s akkumulátorral rendelkeznek, így egy feltöltéssel akár több napos használatot is biztosítanak. Az okostelefonok üzemidejét és az akkumulátor élettartamát azonban nagyban befolyásolják a telefonhasználati és a töltési szokások. A Honor ezért összegyűjtött négy tippet, amik hozzájárulhatnak az akkumulátorok élettartamának meghosszabbításához.

Tovább

Frissítés érkezik a HONOR Watch GS Pro és a HONOR MagicWatch 2 okosórákra

2021. január 29. -

A Honor Watch GS Pro és a Honor MagicWatch 2 okosórákra új frissítés jelenik meg január folyamán. Mindkét óra képes lesz a jelenleginél több adat megjelenítésre egyszerre az óralapon, így például a bejövő üzeneteket a sportteljesítményünk követése közben is láthatjuk, emellett 7 napos időjárás-előrejelzést is hozzáadhatunk, így ez közvetlenül a kezdőképernyőn látható.

Tovább

A Honor Watch GS Pro új óralappal bővült, és játékok is letölthetőek rá

2020. december 2. -

A Honor Watch GS Pro új funkciókkal bővült november végén. A frissítésnek köszönhetően az óra, amely 14-féle MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak  felel meg, így biztosítva a legkülönbözőbb környezeti és más külső hatásoknak való ellenállást, új kijelzőrészlettel gazdagodott, már az időjárás részleteit is mutatja.

Tovább

Nagy kijelzővel és ultranagy kapacitással érkezik a Honor 10X Lite

2020. november 10. -

A Honor nemzetközi technológiai márka bejelentette új készülékét a Honor 10X Lite okostelefont. A négykamerás rendszerrel és 6,67”-es kijelzővel érkező Honor 10X Lite-ot 5000 mAh-s akkumulátor táplálja. 

Tovább