Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Így álljunk hozzá a gyerekek mobilozásához

2022. augusztus 6. -

Napjainkban a gyerekek már okostelefonokkal a kezükben nőnek fel. Ez egyrészt rengeteg előnnyel jár, ugyanis már korán nyitottak lesznek az új technológiák iránt, gyorsabban hozzáférhetnek hasznos információkhoz, és számos készségük jóval nagyobb ütemben fejlődhet. Ezzel szemben azonban veszélyesek is lehetnek, és komoly biztonsági kockázattal járnak: ezért is fontos, hogy a szülők körbejárják az elérhető alkalmazásokat, ügyeljenek a biztonságra, és nem mellesleg kommunikáljanak gyerekeikkel.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Tovább

Fontos biztonsági tippeket ad a HONOR

2022. július 21. -

Itt a nyaralós szezon, a könnyed kikapcsolódás, az utazgatások és a hétvégi kiruccanások közepette pedig hajlamosak lehetünk elfelejteni, hogy telefonunk nem csupán megkönnyíti életünket: össze is van vele kapcsolva. Ezért, ha bárki hozzáfér készülékünkhöz, azzal együtt személyes adatainkat is megkaparinthatja. Íme hát öt olyan tanács, amit nem nehéz betartani, de annál többet jelent a biztonságunk szempontjából.

Kulcsszavak: mobiltelefon, HONOR
Tovább

Az otthon felejtett telefonnál csak az ottfelejtett a rosszabb

2022. július 15. -

Már dübörög a nyaralós szezon, és egyre többen utaznak külföldre. Az okostelefon elképesztően megkönnyítheti utunkat és ottlétünket, de egy ilyen komplex eszköz komoly odafigyelést igényel: elvégre személyes adatainkon túl pénzügyi információinkat is tároljuk rajta. Jobb esetben csak egyes hozzáféréseket veszítünk el készülékünkkel együtt, rosszabb esetben illetéktelenek kaparinthatják meg.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Tovább

Így használd az okostelefonod a fesztiválokon

2022. július 9. -

Végre megérkezett a nyári koncertek és fesztiválok sora, amikor szabadon bulizhatsz kedvenceid zenéire és felejthetetlen élményeket gyűjthetsz. Egy igazán menő telefonnal még többet hozhatsz ki ezekből a pillanatokból, és irigylésre méltó fényképeket készíthetsz, miközben amiatt sem kell aggódnod, hogy az akkumulátor idő közben felmondja a szolgálatot. 

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Tovább