Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR Pad X9 a minden szituációban kiválóan teljesítő új tablet

2023. szeptember 5. -

A HONOR ma bejelentette HONOR Pad X9 tabletjét. A készülék lenyűgöző, 11,5”-os HONOR FullView kijelzővel, hat hangszóróból álló, a HONOR Histen hangtechnológiát kihasználó, térhatású hangrendszerrel és akár 128GB tárhellyel érkezik. A HONOR Pad X9 kiváló élményt kínál mind a tanuláshoz, mind a szórakozáshoz, amit tovább erősít elegáns kinézete és okos funkciói.

Kulcsszavak: HONOR, tablet
Tovább

Fókuszban a HONOR Magic V2, valamint a telefont és a kézi táskát ötvöző HONOR V Purse

2023. szeptember 1. -

A HONOR tartotta az IFA 2023 konferencia nyitóelőadását, amelyen bemutatta stratégiai vízióját a jövő okostelefonjai terén. A „Nyiss a holnapra” című nyitóelőadásban George Zhao, a vállalat vezérigazgatója vázolta fel a cég elköteleződését az innovációk iránt, példaként a HONOR legkönnyebb és legvékonyabb hajlítható okostelefonját, a Magic V2-t említette. 

Tovább

A HONOR újragondolja az okostelefonok jövőjét

2023. augusztus 30. -

Az IFA előtt a HONOR néhány AIGC alkotóval együtt dolgozott azon, hogy megmutathassák, mit gondolnak a jövő okostelefonjairól.

Tovább

Különleges játékélmény a HONOR hajlítható telefonjával

2023. augusztus 24. -

Eszedbe jutott már, hogy egy készüléken kétszer indítsd el ugyanazt a játékot? Itt nem csupán a képernyő megosztásáról van szó, hanem az interaktivitás egy új formájáról.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Tovább