Szűrés

A(z) Evolveo kulcsszót tartalmazó cikkek

EVOLVEO Strongphone G8 – vízálló, strapabíró, nyolcmagos okostelefon

2018. április 3. -

Az EVOLEO egy újabb strapabíró telefonnal jelentkezett, amely a cseh gyártótól már megszokott módon rendelkezik az IP68 és MIL-STD-810G: 2008 tanúsítványokkal, így akár extrém körülmények között is használható, miközben az okostelefonokkal szemben támasztott legújabb követelményeknek is megfelel.

Tovább

Bluetooth fülhallgatók az EVOLVEO-tól

2017. augusztus 21. -

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth fülhallgató családját. Az új termékek között megtalálható egy fejhallgató, két fülhallgató, egy mobiltelefonokhoz használható headset és egy Bluetooth hangfal is.

Tovább

Megjelent az Evolveo Strongvision S2 kültéri kamerája

2017. január 27. -

Új kültéri kamerát mutatott be az EVOLVEO, amely kialakításának köszönhetően olyan helyeken is megállja a helyét, ahol az átlagosnál jobban ki van téve a környezeti hatásoknak és ezért a hagyományos kamerák nem használhatók.

Tovább

Strongphone G4 – Elegáns androidos strapatelefon az EVOLVEO-tól

2017. január 21. -

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új okoskészülékkel jelentkezett, amely az IP68 és MIL-STD-810G: 2008 tanúsítványoknak köszönhetően akár extrém körülmények között is használható, emellett pedig elegáns formatervezésének köszönhetően a hétköznapokban is megállja a helyét.

Tovább