Szűrés

A(z) Evolve kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb strapatelefon az EVOLVE-tól – Gladiator RG400

2013. február 4. -

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE által fejlesztett legújabb strapatelefon, az EVOLVE Gladiator RG400. Az új készülék azoknak ajánlott, akik tartós, strapabíró telefonra vágynak, amely nemcsak a hétköznapokban, hanem extrém körülmények között is megállja a helyét.

Kulcsszavak: Evolve, IP67, mobiltelefon
Tovább

EVOLVE EGO: könnyen használható telefon az idősebb korosztálynak

2012. december 6. -

Elegáns, könnyen kezelhető telefont dobott piacra az EVOLVE Magyarországon. Az EGO névre keresztelt készüléket idős rokonaink is bátran használhatják, hiszen nagyon könnyen kezelhető.

Kulcsszavak: mobiltelefon, Evolve
Tovább

EVOLVE Infinity TwinCorder HD - Multimédiás mindentudó

2012. október 16. -

Az Infinity TwinCorder 3D digitális duál tunerrel rendelkezik, melynek köszönhetően az internetes tartalmak mellett a digitális tévé adások vételére is lehetőséget biztosít. A készüléket nemcsak saját operációs rendszerével használhatjuk, hanem akár androidos felületre is válthatunk, valamint rendelkezik beépített WiFi-vel is.

Tovább

Vízálló Full HD sportkamerával bővült az EVOLVE kínálata

2012. augusztus 30. -

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE 4500 Full HD sportkamera, amely víz- és ütésállóságának köszönhetően egyaránt használható kirándulás közben, akár víz alatt is, és a kiváló minőségű videók mellett nagy felbontású, részletgazdag fényképeket is készíthetünk vele.

Tovább