Szűrés

A(z) EISA kulcsszót tartalmazó cikkek

A Philips TV & Sound termékei négy EISA-díjat nyertek

2022. augusztus 17. -

A TP Vision folyamatos törekvéseinek célja, hogy a Philips TV- és hangtermékekkel továbbra is kijelöljék az AV-piac mások által referenciának tekintett sztenderdjeit. A vállalat ezen törekvéseit újfent négy díjjal jutalmazta az EISA a 2022/23-as időszakra vonatkozóan: idén a márka három EISA TV díjat és egy EISA Audio díjat vihetett haza.

Tovább

A legjobb "Családi TV" díját nyerte el a Hisense készüléke

2021. augusztus 26. -

EISA-díjat nyert családi tévék kategóriájában a Hisense 4K ULED modellje. Az Expert Imaging and Sound Association 29 országának szakértői zsűrije – amely minden évben a legjobb termékeket díjazza fotó, videó, házimozi, hifi, autó- és mobilelektronikai kategóriában –, a vállalat smart tévéjét lenyűgöző készülékként jellemezte.

Kulcsszavak: televízió, EISA, Hisense
Tovább

"Év fényképezőgépe" díjat nyert az Alpha 1 kamera

2021. augusztus 21. -

A Sony bejelentette, hogy minőségét és innovációját ismét elismerték az Expert Imaging and Sound Association Awards nevű, nagy presztízsű díjátadón. A Sony összesen hét díjat nyert el: az Alpha 1 "Az év fényképezőgépe" kategóriában, az Xperia 1 III "Az év multimédiás okostelefonja" kategóriában, a VPL-VW590ES pedig a "Házimozi projektor" kategóriában aratott győzelmet a digitális képalkotás, a mobil és az otthoni projektorok területén. 

Tovább

Négy EISA Díjat is nyert a TP Vision

2021. augusztus 17. -

A TP Vision eddig is folyamatosan sikert aratott a rangos EISA díjátadókon zászlóshajójának számító Philips tévéivel. Ez a sikersorozat 2021 -ben is folytatódik, a vállalat két OLED tévéjének győzelmével. Emellett az idei év eredménye további két EISA Audio Díj, fejhallgató és Soundbar kategóriában, melyet a Philips Fidelio sikeres újraindításának elismeréseként kapott a cég.

Tovább