Szűrés

A(z) ARworks kulcsszót tartalmazó cikkek

Virtuális Valóság (VR) megoldások az ARworks-től

2016. november 10. -

A Virtuális Valóság (VR) egy különleges, új médiaformátum, melyet tényleges, valós eredménnyel lehet az értékesítés, a marketing de akár a trainingek támogatására használni. Legyen az egy fesztiválmegjelenés, egy sales meeting, egy áruházi promóció, egy kiállítási stand vagy egy bemutató szalonban használt VR megoldás vagy valamilyen más ötlet. Alább bemutatunk kettőt a számos lehetőség közül.

Tovább

Okostelefonos alkalmazások a szervezetfejlesztés szolgálatában

2016. június 22. -

A szervezetfejlesztéssel, és tanácsadással foglalkozó Grow, és a kreatív okostelefon alkalmazásokat fejlesztő ARworks ma bejelentette az Evaluter nevű, új, mobil-alapú megoldást, amellyel a kollégák egyszerűen adhatnak visszajelzést egymás szakmai kompetenciáiról. 

Tovább

Repülés a virtuális valóság új dimenziójába

2016. február 16. -

A kreatív mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozó ARworks ismét egy formabontó ötlettel állt elő, hogy bemutassa a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket.

Tovább

Bronz Oroszlánt nyert Cannes-ban a nem látókat segítő magyar mobilapp

2015. június 24. -

Az ARworks Viaopta Daily mobilapplikációkja a vakokat és gyengénlátókat segíti a mindennapi teendőikben. A megoldás Bronz Oroszlánt nyert a Cannes Lions kreatív fesztivál Mobil kategóriájában.

Tovább