Szűrés

A(z) ZTE kulcsszót tartalmazó cikkek

Logót és filozófiát váltott a ZTE

2014. december 31. -

A kínai gyártó bemutatta újragondolt logóját és stratégiaváltásáról is beszámolt. Az új „M-ICT” stratégia értelmében a vállalat az innovatív, fenntartható technológiákra és a piaci lehetőségek magasabb szintű kiaknázásra fog összpontosítani a jövőben.

Kulcsszavak: ZTE, +céginfó, logó, Kína
Tovább

A ZTE kezébe kerülhet a dél-koreai Pantech

2014. október 13. -

A friss hírek szerint a ZTE vásárolhatja fel a nemrég eladósorba került Pantech-et. A kínai gyártó valószínűleg nehezen tudna terjeszkedni a Samsung és az LG termékei által uralt dél-koreai piacon, de az akvizícióval több ezer szabadalom ütheti a markát.

Tovább

Nagyobb figyelmet szentel magyar ügyfeleinek a ZTE

2014. augusztus 5. -

A ZTE Corporation tavaly kötött megállapodást a magyar kormánnyal. Ennek jegyében Budapesten hozta létre egyik globális hálózatüzemeltető központját. Most egy újabb lépéssel, az Enterprise Grouppal együttműködve, szeretné ötvözni a távközlési szolgáltatók számára világszerte elérhető és itthonról felügyelt menedzsmentszolgáltatásait a hazai piac átfogó ismeretével.

Tovább

LivePro – zsebprojektor, vésztöltő és mobil hotspot is egyben

2014. július 15. -

Egy igen sokoldalú apróság jelent meg a Sprint kínálatában a LivePro nevű kütyü személyében. Egy zsebprojektorról van szó, amely beépített akkumulátora révén más mobil eszközök feltöltésére is használható, sőt mindemellett akár mobil hotspotként is képes működni.

Tovább