Szűrés

A(z) Nikon kulcsszót tartalmazó cikkek

Kecsegtető nyári ajánlat a Nikontól

2022. május 30. -

A nyár kezdetének megünneplésére a Nikon a fotósoktól, a videósoktól és a tartalomkészítőktől a hobbifotósokig és hivatásos fotográfusokig mindenkinek lehetőséget kínál egy kiváló azonnali pénzvisszatérítési promócióra. 

Kulcsszavak: Nikon, fényképezés
Tovább

Új markolatot fejleszt a Nikon

2022. április 15. -

A Nikon bejelentette, hogy már fejleszti az új MC-N10 markolatot a Nikon Z-bajonettes, tükör nélküli fényképezőgépeihez.

Kulcsszavak: fényképezés, Nikon
Tovább

Új lehetőségeket kínál a most bemutatott Nikon objektív

2022. április 6. -

A Nikon örömmel mutatja be az egyedülállóan jól hordozható, teljes képméretű fix szupertelefotó objektívet – a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S objektívet. Madarak, vadvilág, repülőgépek, motorsportok vagy akár téli sportok: ez a strapabíró, mégis rendkívül könnyű kialakítású S sorozatú objektív a távoli témák dinamizmusát minden esetben izgalmas tisztasággal adja vissza. A felhasználók a kiszámíthatatlan mozgású témákat olyan folyamatossággal követhetik, amire a 800 mm-es fókusztávolság mellett eddig nem volt példa – miközben a kézi fényképezéskor tapasztalható stabilitásnak köszönhetően felfedezhetik a kreatív lehetőségeiket is. 

Tovább

Kapd el a pillanatot!

2022. január 19. -

A Nikon bemutatja az új, teljes képméretű fix szupertelefotó objektívét beépített telekonverterrel – a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S objektívet. Gyors, f/2,8-as rekesze és lenyűgöző AF-teljesítménye rendkívüli objektívvé teszi sport-, vad- és természetfotózáshoz. Ugyanazt a lenyűgöző képminőséget kapja, 400 mm-nél és 560 mm-nél egyaránt az 1,4 telekonvertert aktiválva.

Tovább