Szűrés

A(z) DualCore kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt vannak a Kazam mobilok – ingyenes kijelző csere törés esetén

2013. november 6. -

A HTC volt vezetői által útjára indított Kazam bemutatta első okostelefonjait. Hét készülékről van szó, melyek mérsékelt árukkal próbálják felkelteni a vásárlók érdeklődését, de további vonzó tulajdonságuk, hogy kijelzőjüket sérülés esetén díjmentesen cseréli a gyártó.

Tovább

ZTE Grand S Flex – HD kijelző és LTE vonzó áron, Európának

2013. november 6. -

A kínai gyártó bemutatta a Grand S Flex nevű androidos mobilját, mely LTE hálózati támogatással, 5 colos HD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával kezdi meg hódítását a Vén Kontinensen.

Tovább

Ilyen a Galaxy S4 Active kistesója

2013. október 29. -

Napvilágra került egy fotó a Samsung vízálló csúcsmobiljának visszafogott hardveres felszereltséggel bíró változatáról, mely kedvezőbb áron kezdi majd meg hódítását.

Tovább

Két óriásmobil és egy tablet a Lumia családban

2013. október 23. -

A Nokia World eseményen mutatkoztak be a Nokia legújabb okos kütyüi, két izgalmas phablet és egy ütős táblagép képében. Míg a Lumia 1520 az abszolút felsőkategóriát képviseli, addig a Lumia 1320 egy kissé visszafogottabb hardverrel szerelt, pénztárcabarát óriásmobil lett. A Sirius néven híressé vált Lumia 2520 tablet élénk színekben pompázó, unibody polikarbonát házával csalogatja magához a Windows RT rendszerre nyitott felhasználókat.

Tovább