Szűrés

A(z) webshop kulcsszót tartalmazó cikkek

Reklámajándék-értékesítő és -tervező platformot fejlesztett a Virgo Csoport

2018. szeptember 28. -

A Virgo Csoport szakembereinek több ezer órányi tervező és fejlesztőmunkája során készült el az Anda Present reklámajándék-értékesítő és -tervező platformja. 

Tovább

A rubelválság miatt bezárta orosz webshopját az Apple

2014. december 19. -

A rubel árfolyamának zuhanása miatt az Apple Oroszországban leállította termékeinek internetes értékesítését. A fogyasztók megrohamozták az elektronikai cikkeket és bútorokat árusító üzleteket, sokan a valutaváltó helyeken próbálják megtakarításaikat valutára váltani.

Tovább

Hatalmas karácsonyi bummra számít az Extreme Digital

2014. november 5. -

Az idei ünnepi szezonra vonatkozó előrejelzések szerint mintegy másfélszeresére növekvő csomagszám miatt kétszeres raktárkészlettel, közel háromszor nagyobb raktári férőhellyel, és megnégyszerezett raktári személyzettel készül a karácsonyra az Extreme Digital. Az új raktárral hazánk egyik legnagyobb e-kereskedőjének célja, hogy az ajándékvásárlási rohamban is tartani tudja a megrendelt termékek 1 napon belüli kiszállítását.

Tovább

Kényelmes megoldás karácsonyi vásárláshoz – Shopalike

2013. november 19. -

Számos online bolt áll rendelkezésüknre a karácsonyi szezonban is. Íme egy főként ruházati termékeket forgalmazó webshop, amely mobil felületről is könnyedén elérhető, és ha nem passzol a méret, vissza is küldhetjük a terméket.

Tovább