Szűrés

A(z) premier kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországra érkezett a Lumia 530 okostelefon

2014. szeptember 10. -

A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába. A készülék páratlan ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható, legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal és szolgáltatásokkal. A kártyafüggetlen Lumia 530 készülék ára bruttó 34.990 forint.

Tovább

Jövő héttől Magyarországon is elérhető a Lumia 930

2014. július 10. -

A Microsoft bejelentette, hogy Magyarországon jövő héttől lesz elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 930 okostelefon. A készülék a Microsoft és a Lumia legjobb tulajdonságait egyesíti, így kiemelkedő videó- és képalkotási élményt nyújt.

Tovább

Indul hazánkban az új LG G Pad tabletek forgalmazása

2014. július 3. -

Az LG három új táblagépet mutatott be, a G Pad 7.0-át, 8.0-át és 10.1-et. Hazánkban először a G Pad 7.0 kerül a boltokba, amit még a nyáron követ két nagyobb társa. Az új tablet termékcsalád méretben, funkciókban és árban is kínál választási lehetőséget, így széles vásárlóközönséget céloz, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális eszközt. 

Tovább

LG G3 – páratlan ajánlat

2014. július 2. -

Az LG keddi rendezvényén megtudtuk, hogy a G3 meglepően kedvező áron landol július 4-én a hazai szolgáltatók kínálatában. Bár az ízig-vérig felsőkategóriás újdonság lesz az egyedüli QHD kijelzővel felvértezett okostelefon Magyarországon, mégis olcsóbban juthatunk majd hozzá, mint legnagyobb riválisaihoz, melyek „csak” Full HD kijelzővel rendelkeznek.

Tovább