Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Monitorok hibrid munkakörnyezetben dolgozók számára

2024. január 20. -

A Philips Monitors E1 sorozat termékcsaládjához januárban négy új modell csatlakozik, amelyek tele vannak olyan funkciókkal, amelyek biztosítják a felhasználók kapcsolattartását, miközben javítják a termelékenységet. A hibrid munkakörnyezetben dolgozó modern szakemberek igényeinek még átfogóbb kielégítése érdekében ez a termékcsalád tavasszal további modellekkel bővül.

Tovább

Tovább gyarapodik az Odyssey család termékpalettája

2024. január 11. -

Új Samsung Odyssey OLED gaming monitorok debütálnak a CES 2024 kiállításon, a világ egyik legnagyobb technológiai eseményén. Bemutatkozik az Odyssey OLED G8, az Odyssey OLED G6 és a megújult Odyssey OLED G9.

Tovább

Lenyűgöző képminőséget kínálnak az új MyView monitorok

2024. január 1. -

Az LG Electronics (LG) a CES 2024-en mutatja be új, MyView okosmonitor-családját. A produktivitás elősegítésére és szórakozásra tervezett monitorok mindegyike az elismert webOS platformmal rendelkezik, és számos felhasználóbarát funkciót és csatlakozási lehetőséget kínál. 2024-ben az LG prémium kategóriás okosmonitorain található MyView jelzés a termékek kínálta személyre szabható felhasználói élményt jelzik.

Tovább

Az LG bemutatja első Dual-Hz technológiával felszerelt UltraGear 4K OLED gaming monitorát

2023. december 27. -

Az LG Electronics (LG) bemutatja legújabb UltraGear OLED gaming monitorcsaládját, amelynek része a 32 hüvelykes képátlójú 4K gaming monitor (32GS95UE modell), és amely 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával, 0,03 ms-os Gray-to-Gray (GtG) válaszidővel, valamint az LG Dual-Hz funkciójával és Pixel Sound technológiájával is rendelkezik. A vállalat emellett ultraszéles, ívelt képernyőjű 39 és 34 hüvelykes modelleket is bemutat: ezek a 39GS95QE, valamint a CES 2024 innovációs díjával kitüntetett 34GS95QE monitorok.

Tovább