Szűrés

A(z) magyar kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyar fejlesztésű fotóválogató alkalmazás mobilra – Sortpad

2014. június 27. -

Sokat szeretnek az okostelefonjukkal fotózni, de a galériában uralkodó káosszal már nem foglalkoznak. Egy magyar startup erre is megtalálta a megoldást: a Sortpad megszűnteti a káoszt, és gyorsan, hatékonyan rendezi a képeket az okostelefonon.

Tovább

Magyar techcégek a CES-en

2013. december 18. -

Több magyar fejlesztőcég is megmutatja magát a világnak az év legpezsgőbb digitális trend seregszemléjén Las Vegasban. A GPS Tuner, a Leonar3Do és az Xdorid már büszkélkedhet nemzetközi sikerekkel, a CES pedig meghozhatja számukra az igazi áttörést, ahol a szakma legbefolyásosabb képviselői is jelen lesznek.

Tovább

Ingyenes magyar zenék a Vodafone-nal – Hallgass hazait!

2013. december 9. -

A Vodafone mától számítva további két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre.

Tovább

Google Translate – kamera általi fordítás már magyarul is

2013. május 9. -

Újabb 16 nyelvvel bővült – köztük a magyarral – a Google Translate Android alkalmazásának azon funkciója, amellyel egy bizonyos szövegre irányítva a kamerát, az adott szóra mutatva lefordítja azt.

Tovább