Szűrés

A(z) kiegészítő kulcsszót tartalmazó cikkek

Mit tudnak 2017 legjobb töltőkábelei?

2017. október 3. -

A legjobb töltő- és adatkábel általában az, amit egy készülék megvásárlásakor a dobozban találunk, de egyáltalán nem biztos, hogy a legpraktikusabb is, vagy a legtartósabb is. Elvégzi ugyan a rábízott feladatot, de sokszor jönne jól, ha hosszabb lenne, vagy gyorsabban feltöltené a telefonunkat. Milyen szempontok szerint vásároljunk töltő és szinkronizáló kábelt?

Tovább

Itt a Mophie Juice Pack akkumulátoros mobiltok Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékekre

2017. május 25. -

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó Mophie bemutatta a Juice Pack sorozat Samsung csúcskészülékekhez gyártott modelljeit.

Tovább

Strapabíró és elegáns tokokat tervezett az iPhone 7-hez az iVAPO

2017. február 22. -

Az Amazonon, a LOPOO UK kínálatában érhetők el a legújabb, iPhone 7-hez tervezett iVAPO tokok, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Három kivitelből válogathatnak a felhasználók.

 

Tovább

4 dizájnos kütyü, amelyekkel felhőtlenebb a nyaralás

2016. július 18. -

Mindenki szembesült már frusztrációba torkolló nyaralási sztorikkal, amikor otthon felejtett egy-egy nélkülözhetetlen dolgot a „mit vigyünk magunkkal” listáról. Az okostelefon kiegészítők ma már szerves részei a nyaraló pakknak, amelybe mindenképp tegyünk néhány hasznos úti kütyüt és kiegészítőt.

Tovább