Szűrés

A(z) USA kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Android a legnépszerűbb Amerikában, lassan nő az iOS és a Windows Phone részesedése

2014. október 8. -

A comScore felmérést végzett az amerikai okostelefon felhasználók körében, hogy kiderítse, az egyes mobil operációs rendszerek, illetve telefongyártók mekkora részesedéssel bírnak a helyi piacon. Előbbiek közül az Android vezet nagy előnnyel, utóbbiak frontján mégis az iOS-alapú Apple eszközök dominálnak.

Tovább

Zafírüveggel felvértezett strapamobil a láthatáron – Kyocera Brigadier

2014. július 31. -

Felbukkant egy sajtófotó a Kyocera hamarosan debütáló strapamobiljáról, melynek érdekessége, hogy kijelzőjét zafírüveg védi. A Brigadier névre keresztelt jövevény nem csak kivételes ellenálló képességei miatt lehet vonzó a felhasználók számára, ugyanis igen meggyőző hardverrel büszkélkedhet.

Tovább

LivePro – zsebprojektor, vésztöltő és mobil hotspot is egyben

2014. július 15. -

Egy igen sokoldalú apróság jelent meg a Sprint kínálatában a LivePro nevű kütyü személyében. Egy zsebprojektorról van szó, amely beépített akkumulátora révén más mobil eszközök feltöltésére is használható, sőt mindemellett akár mobil hotspotként is képes működni.

Tovább

Galaxy S5 Sport – csak a Sprintnél

2014. június 24. -

Az amerikai Sprint kínálatában lesz elérhető a Samsung Galaxy S5 legújabb, sportolóknak szánt kiadása, a Galaxy S5 Sport. A készülék tudás frontján nem különbözik testvérétől, viszont ellenállóbb burkolattal büszkélkedhet.

Tovább