Szűrés

A(z) T-Mobile kulcsszót tartalmazó cikkek

T-Mobile: jönnek a 4G/LTE-képes okostelefonok és az új mobilnet-csomagok

2012. december 7. -

Több mint 60 vidéki település mellett mára Budapest lakosságának 99 százaléka számára elérhetővé vált a T-Mobile 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatása. Bekerültek az első 4G/LTE-képes okostelefonok a szolgáltató kínálatába, így ügyfelei mobiljukon elsőként élvezhetik a szélessávú szolgáltatások előnyeit. 2013. január 1-jétől megújulnak a T-Mobile mobilinternet-csomagjai, hogy a szupergyors mobil adatátvitel még szélesebb ügyfélkör számára elérhetővé váljon.

 

Tovább

Csúcson az okostelefon- és a tévéeladások

2012. december 3. -

Az okostelefon-értékesítés megduplázódhat, nő az online értékesítés szerepe, és a tévéeladások terén is csúcsidőszak várható a következő hetekben a Magyar Telekom várakozása szerint. A vállalat a választást megkönnyítendő különleges alkalmazást fejlesztett: az iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra letölthető Élménytér elnevezésű applikáció segítségével 3D-ben lehet a Telekom akciós újságjában megtalálható, ikonnal megjelölt készülékeket megtekinteni.

Tovább

Sztárok „csengőhangja” szól a T-Pontokban

2012. december 3. -

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

Tovább

ZTE Grand X IN a T-Mobile-nál

2012. november 8. -

A kínai gyártó Intel processzorral meghajtott okostelefonja bekerült a hazai T-Mobile szolgáltató kínálatába. A mobil cirka 65 ezer forintba kerül kártyás csomagban, előfizetéssel viszont akár ingyen is elvihető.

Tovább