Szűrés

A(z) Rejoy kulcsszót tartalmazó cikkek

Felújított tabletek és még alaposabb bevizsgálás a Rejoynál

2023. szeptember 4. -

A felújított okostelefonok adásvételével foglalkozó Rejoy.hu az iskolakezdési szezonra időzítette kínálatának bővítését: augusztus végétől az eMAG befektetését élvező startup piacteréről az okostelefonok mellett már felújított táblagépet is lehet rendelni – a kínálat az utóbbi néhány évben megjelent Apple iPadekből áll. A nyár folyamán belső fejlesztések nyomán a felújított eszközök értékesítését még megbízhatóbbá tette a Rejoy: a cég szervizlaborjában a korábbi negyvenhez képest már 67 különböző paramétert vizsgálnak át, és javítanak szükség esetén a piactérre való felkerülés előtt.

Kulcsszavak: Rejoy, tablet
Tovább

A Z generáció a drágább mobilra szavaz

2023. augusztus 22. -

A felújított okostelefonokra specializálódott startup az iskolakezdés kapcsán végzett felmérést saját vásárlói körében: ebből kiderült, hogy a piactérről a Z generációs ügyfelek rendelik a legdrágább készülékeket – így például az iPhone 12-13 Pro és Pro Max modelleket. A harmincéves körüli vagy idősebb vásárlók a kedvezőbb árú, régebbi típusokat (iPhone 11, Samsung Galaxy S10) keresik, és ezekből beérik az alapmodellekkel is.

Kulcsszavak: Rejoy, mobiltelefon
Tovább

Átrendeződik a mobilpiac

2023. július 17. -

Egyre kevesebb új mobil talál gazdára, míg a felújított készülékek eladása folyamatosan nő – derül ki a CCS Insights 2023 első negyedévét vizsgáló friss tanulmányából. A kutatás megállapításai szerint a vásárlók főleg spórolási és környezetvédelmi szempontból is egyre többen részesítik előnyben a felújított készülékeket, melyek közül az újszerű állapotú, prémium kategóriás modellek a legnépszerűbbek, amilyen például az iPhone 12. A Rejoy.hu forgalmi adatai szerint a nyári “holtszezon” alatt is folyamatosan nő a felújított készülékek eladása, az eMAG befektetését élvező startup az idei nyarat éves forgalmi rekorddal indította.

Kulcsszavak: mobiltelefon, Rejoy
Tovább

Használati- és készüléktippek a nyári mobilozáshoz

2023. június 17. -

Az okostelefont is fontos védeni a kánikulától, a kisebb tárhelyű készülékeken pedig érdemes felhőtárhelyre előfizetni, hogy legyen hely a nyaralós felvételek számára. A felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu saját szervizlaborának tapasztalatai alapján kifejezetten utazók számára állított össze készülékajánlót.

Kulcsszavak: Rejoy, mobiltelefon
Tovább