Szűrés

A(z) OPPO kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Oppo kétéves szponzori szerződést ír alá az UEFA-val

2022. július 18. -

A következő két évben az Európai Labdarúgó-szövetség az OPPO innovatív képalkotó technológiáit fogja alkalmazni a digitális szurkolói élmény fejlesztésére. Az okostelefon-óriás az első kínai márka, amely a szövetség elit klubversenyének, a Bajnokok Ligájának szponzorává válik.

Kulcsszavak: OPPO, okostelefon
Tovább

Az OPPO fejlett képalkotó technológiákkal emlékezik a wimbledoni teniszbajnokságra

2022. június 30. -

Az OPPO globális okoseszköz márka, a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos támogatójaként, a kiterjesztett valóság segítségével teszi újra átélhetővé a legnagyobb hagyománnyal bíró teniszverseny történetének legszebb pillanatait.

Tovább

Az OPPO sikeresen tesztelte a hálózati forgalom particionálását lehetővé tévő 5G technológiát

2022. június 23. -

Az OPPO, az Ericsson és Qualcomm Technologies közösen dolgozik azon, hogy minél hamarabb elérhetővé tegyék 5G Enterprise Network Slicing megoldásukat. A technológiával egymástól független, különböző paraméterekkel rendelkező virtuális hálózati partíciók hozhatók létre, amely stabilabbá és biztonságosabbá teszi az 5G kapcsolatot. A megoldás olyan felhasználási területeken hozhat minőségi ugrást, mint az intelligens gyártási rendszerek, az önvezetés, a telemedicina, vagy a felhőalapú játékszolgáltatások.

Kulcsszavak: OPPO, Ericsson, 5G, Qualcomm
Tovább

A Find X5 Pro az elsők között kapja meg az Android 13 béta frissítést

2022. május 17. -

A Find X5 Pro a világon az egyik első olyan okostelefon, amelyen elérhető az Android 13 béta verziója. Az OPPO saját ColorOS rendszere további lehetőségeket kínál a fejlesztőknek, hogy testre szabhassák a márka csúcskészülékét.

Tovább