Az Epson készüléke elnyerte a Legjobb fotónyomtató díját

Kütyü Magazin - 2016. június 16.

Az Európai Digitális Sajtószövetség (EDP) a Legjobb fotónyomtató kategóriában az Epson új SureColor SC-P20000 készülékét hirdette ki győztesként. Az EDP minden évben a digitális nyomtatási piac leginnovatívabb termékeit és fejlesztéseit díjazza.

A SureColor SC-P20000

A januárban bejelentett 64” méretű SC-P20000 nyomtató a kivételes nyomtatási sebesség mellett kiemelkedő minőségű fényképek nyomtatását teszi lehetővé. A készülék ideális választás a nagy mennyiségben nyomtató nyomdai produkciós cégek, fénymásoló szalonok és fotókidolgozó vállalkozások számára egyaránt, hiszen költséghatékony üzemeltetéssel magas minőségű, nagy felbontású POS anyagok, kül- és beltéri feliratok, reklám plakátok és fényképek készíthetők. Az akár 2400 x 1200 dpi felbontású fényképeket a PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej biztosítja. A robusztus kialakítás számos technológiai újítást és funkciót rejt, mint például az új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és a médiainduktív görgőrendszert. 

Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe vezető üzleti menedzsere elmondta: „A nyomtató kiemelkedően nagy nyomtatási sebessége mellett az Epsontól megszokott, magas minőségű nyomatok előállítására képes, valamint új funkciókat és egyszerű kezelhetőséget biztosít. Büszkék vagyunk, hogy az SC-P20000 nyomtató megkapta az EDP elismerését, hiszen a zsűri azokat az innovatív termékeket díjazta, amelyek új megoldásaikkal a digitális nyomtatási szektor jövője szempontjából meghatározóak.”

Vissza