LG G Pad 8.3 – a tablet, amire vágysz [Videó]

Farkas Norman - 2013. augusztus 29.

A kisebbik dél-koreai gyártó előrukkolt egy kedvcsináló videóval, melynek középpontjában az eddig csak pletykákban felbukkant G Pad 8.3 táblagép áll.  A felvétel amellett, hogy hivatalos megerősítésként szolgál a táblagép létezésére, néhány részletet is elárul annak technikai tudásáról.

Az LG az alábbi videó kiadásával hivatalosan megerősítette, hogy hamarosan visszatár a táblagép piacra, de szerencsére a döntés első gyümölcséről is megtudhatunk egyet, s mást a felvételből.

A dél-koreai gyártó a korábbi pletykáknak megfelelően egy G Pad 8.3 nevű táblagépen dolgozik, amelynek előlapján – ahogy nevéből is sejthető – egy 8,3 hüvelykes érintőképernyő terül el. A készülékhez kapcsolódó kedvcsináló spot lényege, hogy megkérdezték a járókelőket, szerintük milyen jellemzőkkel bír egy „jó táblagép”. Így derül ki, hogy a felhasználók véleményét alapul véve esett az LG választása a szokatlan kijelző méretre, melynek előnye, hogy könnyen használható, élvezhető látványt nyújt (főleg Full HD felbontásban), mégis kompakt – mondhatni zsebbarát – tablet készítését teszi lehetővé. A videóban elhangzott válaszok alapján lehetőség lesz a G Pad 8.3-at az LG okostévékhez csatlakoztatni, ám ezzel kapcsolatban nem kerülnek felszínre pontos információk.

Az LG várhatóan szeptemberben rántja le a leplet a jövevényről, mellyel egy időben egy nagyobb megjelenítővel szerelt modell (LG V500) is a nagyközönség elé tárulhat.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: teaser, videó, G Pad, LG
Vissza