Android 4.2.2 Jelly Bean frissítést kapott a Sony Xperia Z, ZL és ZR

Farkas Norman - 2013. augusztus 2.

A Sony kiadta három csúcsmodelljére – az Xperia Z, az Xperia ZL és a víz aklatti fotózásra is alkalmas Xperia ZR okostelefonokra – az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszerfrissítést.

Jó hírünk van a Sony Xperia Z, ZL és ZR tulajdonosok számára, ugyanis a japán gyártó kiadta mobiljukra az Android 4.2.2 Jelly Bean szoftverfrissítést. A ZR-re szánt update már elérhető Norvégiában, s az elkövetkezendő hetekben átszeli a világot, s az összes Xperia ZR készülékre megérkezik. Hasonlóan alakul az Xperia Z és ZL frissítésének terjesztése is.

További örömre adhat okot, hogy nem ez az utolsó frissítés, amit a ZR, Z és ZL kap, hiszen a Sony már megerősítette, hogy elérhetővé teszi a Google rendszerének 4.3 Jelly Bean verzióját is ezekre a modellekre.

A 10.3.1.A.0.244 verziószámmal ellátott firmware számos fejlesztést és javítást tartalmaz: többek között gyorsabb betöltő-animáció, ki- és bekapcsolás, illetve Home launcher (kezdőképernyő-vezérlő), fejlettebb memóriakezelés, jobb 3G jelerősség, finomabb érintés-érzékelés, valamint energiagazdaságosabb működés került a  repertoárba. Ugyancsak említésre méltó előrelépés, hogy már videózás közben (nem HDR) is készíthetünk nagy felbontású képeket, megszépült az Update Center felülete, továbbá gyenge fényviszonyok között is lőhetünk értékelhető fotókat.

 

Xperia ZR

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza